Bestel een groot elektro product als zakelijke bestelling. Er staat op de productpagina: in stock morgen geleverd.
Na bestelling krijg ik te horen dat het pas een MAAND later geleverd kan worden.
Op zich is dit al onacceptabel, ik bel klantenservice, zei gingen mij terugbellen met een oplossing. Nooit gebeurd. Ik bel een maand later op de dag van de uitgestelde bestelling, kunnen ze mijn order niet eens terug vinden. Ze hielden me gewoon aan het lijntje zonder ooit iets te leveren.
Dit zijn oplichters mensen! Het zou me niet verbazen moeten de 5 sterren recenties allemaal fake zijn.
Ik neem contact op met de Consumentenbond en Testaankoop om deze wanpraktijken aan te kaarten.
Verzending een maand uitgesteld op een product dat in stock was en de volgende dag geleverd ging zijn. Wacht ik een maand, kunnen ze mijn bestelling niet eens terug vinden.
KlantenserviceOnbestaande, beloven enkel terug te bellen met een voorstel of oplossing en hebben dit tot drie maal toe niet gedaan. Dit zijn scammers die je aan het lijntje houden.
NOOIT NOOIT NOOIT Whinkel gebruiken, mensen.