De levertijden op hun website kloppen van geen kant. Als zakelijke klant kan je niks annuleren en dus niet je geld terug krijgen. Je betaald honderden euro's en hebt geen enkel zicht op wanneer je product ooit daadwerkelijk geleverd gaat worden.
VerzendingEr is tot nu toe nog steeds niks verzonden. Ik heb dus wel honderden euro's betaald. Annuleren kan niet (zakelijke bestelling) en afspraken komen ze niet na.
KlantenserviceIk heb zelf iedere keer contact op moeten nemen. Mijn product lag volgens de website op voorraad, maar dit bleek niet zo te zijn volgens een medewerker nadat ik had besteld, betaald en gebeld. Annuleren kon niet want ik had zakelijk gekocht dus dikke pech. Ik had al honderden euro's betaald en dit wordt dus ook niet terug gestort.
Het product zou de week erop verzonden worden ( in plaats van de volgende dag, wat dus niet is gebeurd ). In alle dagen daartussen stond het product nog gewoon op voorraad op de website. Ik had hun de week erop gebeld om te vragen of dit specifieke product op voorraad lag zonder te melden dat het over een bestaande bestelling ging. Toen zei de medewerker "Jazker, als u hem nu besteld heeft u hem morgen in huis". Ik nog vragen, heeft u hem echt fysiek liggen. Hij "Ja hoor hij ligt hier". Toen zei ik dat ik al een bestelling had geplaatst en ik al een week zat te wachten. Hij zette me in de wacht en kwam een paar minuten later terug met het excuus dat het om gereserveerde voorraad ging. Wanneer ik aangaf dat ze dit dan toch echt op hun website moeten aanpassen werd niet op gereageerd.
Echt alle alarm bellen rinkelen bij deze shop. BESTEL HIER NIET!!!!
Zeker als zakelijke klant heb je geen poot om op te staan, je wordt opgelicht waar je bij staat. Heb inmiddels al contact opgenomen met Multisafepay, hun betaal partner om aan te geven dat ze wel geld innen maar niets leveren en geen enkele afspraak nakomen.