CAPS

Je besteld en zou binnen 2 dagen naar mij toegezonden worden. Betaling ging goed en was snel verwerkt.

Het pakket werd verzonden met DPD. Een woord, DRAMA! Vertraging, niet zelf kunnen ophalen bij hun depot. Pakket niet afgeleverd bij afhaalpunt. Extern mensen in huren omdat het over druk is. Vervolgens licht ik sicomputers in en zij zouden het gaan uitzoeken want dat was niet normaal. Vervolgens bezorgen ze niet en hoor zelf niets van Sicomputers. Ik wederom erheen mailen en krijg een antwoord dat het pakket terug gezonden was ivm weigering pakket. Geen coulance of tegoedbon op hun site voor dit rare probleem. Ik zou wanneer ze het terug hadden ontvangen nogmaals (via DPD) verzonden worden. Dit keer naar mijn huis. Met andere woorden ik ben dan wel gewoon thuis en heb niets te kiezen. Erg slecht. Vervolgens na dat ik mijn geld terug wil krijgen een antwoord krijg "zodra het pakket hier terug is zal ik een credit voor u aanmaken".
Alsof het nu niet kan na deze slechtte afhandeling.

Als dit mijn shop zou zijn. Dan ging DPD op de schop en nam ik de klant serieus of gaf ik diegene wel een tegoed bon.

Ze reageren wel. Dat is een pluspunt dus nog geen 1 ster maar ze zijn gewoon niet telefonisch bereikbaar maar wel eerst te horen krijgen dat het gesprek 90cen per gesprek kost en daarna te horen krijgen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn.

Scorekaart voor CAPS

Qshops