MegaMobile

Na mijn contact met MegaMobile, waarbij ik mijn verzoek uitgelegd heb om meerdere RX570 kaarten geleverd te krijgen, hebben hun kosten noch moeite gespaard om dit voor mij te regelen.

Deze kaarten zijn momenteel vrijwel onmogelijke te bemachtigen zonder een zeer lange wachttijd (enkele weken), maar door hun snelle actie en communicatie met hun leveranciers, hebben ze dit toch voor mij kunnen regelen. Petje af…chapeau!

De verzending zal over het weekend heen vallen (besteld op vrijdag) en dus Maandag/Dinsdag geleverd worden. Sneller dan dat, is natuurlijk, onmogelijk.

Erg snelle reactie van hun klantenservice, waar zelfs direct, middels Facebook Messenger, mee te praten valt wanneer je dat wilt. Dat werkt prettig en vooral er snel, zeker voor de ongeduldige koper, die ik in dit geval zeker was.

De uitleg was duidelijk en er werden geen valse beloftes gedaan, die achteraf tegen zouden kunnen vallen. Er werd direct actie ondernomen en kreeg al spoedig te horen dat het gelukt was! Top geregeld!

Scorekaart voor MegaMobile