Heldere website die de consument door het aankoopproces leidt. De site is overzichtelijk met duidelijke categorieën, inzichtelijke voorraadstatus en voldoende productinformatie. Daarnaast een link naar de productpagina van de fabrikant voor diegene die toch meer info zoekt.
VerzendingHelaas heeft men niet aan de belofte kunnen voldoen dat bij bestelling voor 23:00u de bestelling dezelfde dag wordt verstuurd. Op vrijdag besteld rond 21:00u. Uiteindelijk heeft het dankzij een voorraadverschil en de pinksterdagen langer geduurd voor alles in huis was maar dat reken ik 4Launch niet aan. Mede door de nette oplossing (zie klantenservice onderdeel) en het feit dat de oorzaak in een voorraadverschil lag, wat een onvoorziene omstandigheid is, ben ik alsnog tevreden.
KlantenserviceOmdat na de statusupdate "in behandeling (volledig betaald)" er geen update naar "verzonden" volgde heb ik na enkele dagen contact gezocht met de livechat. Toen werd me verzekerd dat alles klaar stond en dezelfde dag verzonden zou worden. De medewerker stond me vlot en netjes te woord.
Later die avond ben ik gebeld door een medewerker dat er helaas een voorraadverschil was en of ik akkoord wilde gaan met een ander model. Voor mij geen enkel probleem en het (duurdere) product is zonder meerprijs dezelfde avond mee verstuurd. De volgende dag is alles keurig verpakt en compleet geleverd. De GPU waar een voorraadverschil bij was ontstaan was ten tijde van de bestelling volgens de website de laatste.
Een voorraadverschil is onvoorzien, dat de winkel een goede oplossing weet te bieden en erover communiceert vind ik zwaarder wegen in mijn oordeel.