Whinkel

Ze zijn niet duur en de website ziet er gelikt uit, echter klopt er niks van de voorraad indicatie. Bij heel veel producten staat dat ze op voorraad zijn, terwijl dat blijkbaar niet zo is.
Als je de klantenservice belt over de levering, liegen ze over de nieuwe leverdatum.
Ik vind het niet zo erg dat het iets later geleverd wordt, maar ik vind het wel heel erg om meerdere keren voorgelogen te worden. Zeg dan gewoon dat je het niet weet en je best gaat doen.
Doordat ze beloftes maken die ze niet nakomen bekruipt mij het onbehagelijke gevoel, dat deze shop in liquiditeitsproblemen zit en zijn betalingsverplichtingen niet kan nakomen. Alsof ze een week moeten sparen voordat ze genoeg hebben om te bestellen.

Voor 21 uur besteld morgen in huis. Niet dus. Ik kreeg mijn pakketje 9 dagen later. En moet daarvoor 3 keer contact hebben met de klantenservice.

Ze zijn goed bereikbaar en vriendelijk. Helaas beloven ze dingen die ze niet nakomen.
Ik werd door de klanten service gebeld, dat mijn bestelling helaas niet direct leverbaar was en dat het vrijdag (ipv dinsdag) geleverd zou worden. Op de website stond bij hetzelfde artikel nog steeds voor 21 uur besteld morgen in huis.
Vrijdag niks geleverd. Dus ik weer opgebeld. Sorry er is iets mis gegaan het wordt maandag verzonden en dan heeft u het dinsdag. Ik maar even uitgelegd dat het maandag tweede pinksterdag is, dus dat me dat onwaarschijnlijk lijkt. Okee, dan wordt het dinsdag verzonden en heeft u het woensdag.
Woensdag niks geleverd. Ik er boos achteraan gemaild. Kreeg heel vlot een reactie, dat het vandaag nog verzonden werd. En jawel hoor. Donderdag (9 dagen later dus) eindelijk mijn pakje.

Scorekaart voor Whinkel