Whinkel

Bestelling geplaatst maar het product was, in tegenstelling tot wat in de Pricewatch stond, niet meer leverbaar. Ik had de shopreviews niet gelezen dus ik had dit kunnen verwachten.

Ik ben de volgende dag overigens wel keurig gebeld dat het product niet meer leverbaar was maar ze konden mij een alternatief aanbieden. Ze zeiden dat het alternatieve product €4 duurder was maar ze bedoelden waarschijnlijk dat het andere product €4 duurder was. Het gaat slechts om €4 maar niet netjes om te liegen aan de telefoon. Tevens is de nieuwe kaart al verkrijgbaar voor €15 minder.

Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.

Omdat ik op de bezorgdatum niet thuis zou zijn heb ik gekozen om het product te laten bezorgen bij een PostNL-afhaallocatie. Op de dag van bezorging geen Track&Trace ontvangen dus ik heb contact gehad met de klantenservice. Het blijkt dus dat ze voor DHL hadden gekozen om het pakketje te laten bezorgen en dat deze dus ook op het huisadres bezorgt zou worden.

Ik moest dus op het allerlaatste moment nog zorgen dat er iemand bij mij thuis zou zijn.

Contact gehad via de chat op de website. Erg traag maar verder wel netjes geholpen.

Scorekaart voor Whinkel