Een maand geleden heb ik hier een tv besteld. Ruim 200 euro goedkoper dan coolblue en plattetv en na het lezen van de reviews en de bevestiging dat deze tv op voorraad was was ik om.
Na de bestelling via multisafepay (waarom geen ideal of creditcard?) kreeg ik een mail met de mededeling dat het ongeveer 8 werkdagen zou duren. Na twee weken contact opgenomen om de status te vragen. De tv zou volgende week geleverd worden. Toen ik weer een week later te horen kreeg dat het nog 1,5e week kon duren heb ik de order geannuleerd (coolblue was inmiddels ook gezakt in prijs en even duur).
Het geld stond binnen de wettelijke 14 dagen weer op onze rekening (wel de laatste van de 14 dagen, maar dat is prima).
Tijdens het wachten op de TV ben ik wat meer reviews gaan lezen en kwam ik er achter dat veel positieve reviews gedaan zijn door accounts met enkel de review als activiteit en aangemaakt zijn op de dag van de review. De reviews van de 'echte' tweakers zijn over het algemeen net is minder positief.
De communicatie rondom levering zijn niet helder. Vooraf gemaild of de tv op voorraad was, dit was het geval en toch werd de levering telkens met een week vertraagd. Ook moest ik telkens zelf achter de status aan.
Het kan natuurlijk dat ik ongeduldig ben, maar bij dit soort aankopen/bedragen weet ik graag waar ik aan toe ben.