27 februari heb ik een harman kardon versterker gekocht t.w.v ongeveer €400 met een A-Z servicepakket AUDIO gekocht met gratis Life Time support. Helaas is de support ver te zoeken. Na ontvangst deed de versterker het wel maar kort daarna liep de versterker vast en kwam er een harde plof uit de speakers. Toen moest het apparaat retour gestuurd worden ter reparatie waarna ik hem na een aantal weken weer in ontvangst kon nemen. Voor de reparatie kregen wij ondanks de garantie periode, a-z servicepakket & de lifetime support alsnog een factuur van €35.
De versterker doet het op dit moment nog steeds niet goed, toen heb ik telefonisch contact gehad met het filiaal in Doetinchem. Daar konden wij hem omruilen met een bijbetaling van €250, terwijl de nieuwprijzen van beiden nagenoeg gelijk waren (€100 verschil) en dit toch duidelijk een productfout betreft van de harman kardon.
Nadat wij niet akkoord gingen met de inruilprijs hebben wij contact opgenomen via whatsapp. Toen is er een nieuwe versterker aangeboden (t.w.v €350), en toen werd er toegezegd dat er niks bijbetaald hoefde te worden. Deze zou zaterdag geleverd worden, toen wij vroegen of de oude versterker terug moest werd er gezegd dat er iemand langs moest komen om het om te ruilen of dat wij hem retour moesten sturen. Helemaal top, alles opgelost na 3 maanden zou je zeggen.
Echter ontvingen wij de dag erna een telefoontje dat dit allemaal niet meer door gaat, ondanks alle eerdere schriftelijke toezeggingen. Hierna hebben wij nogmaals gemaild over deze gang van zaken maar het lijkt er op alsof plattetv.nl ons niet meer wil helpen.
Hopelijk heeft u als nieuwe klant nu een duidelijk beeld van de gang van zaken plattetv.nl en kunt u nu een weloverwogen keuze maken. Voor de medewerkers van plattetv.nl onze gewenste oplossing: creditnota voor de reparatiefactuur van €35 en weer in gang zetten van de laatst aangeboden oplossing voor omruiling naar de Pioneer vsx831.
Omdat ik geen reactie op de reacties kan geven, bij deze: De reactie van Tim is onjuist en ongeïnformeerd. Er is eerder al een akkoord gegeven op 1 juni voor het omruilen voor de VSX-831 met A-Z service totaalpakket zonder bijbetaling. Tim geeft aan dat er gemeld is dat de receiver moeilijk te bedienen was en dit is inderdaad vermeld als extra ergernis. Maar alle eerder mails en telefoongesprekken over de defecten worden helaas door Tim genegeerd. En het lijkt nu een lange welles nietes discussie te worden. Graag verzoek ik jullie nogmaals de overeengekomen afspraak na te komen.
Beste Petra,
Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over de receiver die u bij ons besteld heeft, dat is zeer spijtig.
Echter is de situatie zoals u deze omschrijft niet geheel correct, u heeft gebeld met de vraag of u uw receiver kon inruilen op een ander model omdat u de receiver die u momenteel bezit te moeilijk vindt. Wij hebben u hierop uitleg gegeven over het feit dat een andere receiver van een ander merk niet heel veel makkelijker zal zijn in gebruik. Een receiver is een product met vele mogelijkheden en kan qua handelingen en instellingen dus ook een wat moeilijker product zijn. Tijdens dit gehele gesprek is er door u niet gesproken over een huidig defect.
Binnen het A-Z Servicepakket heeft u 4 weken proefperiode waarin u kunt beoordelen of een product wel of niet naar uw wens is, helaas is het niet zomaar mogelijk om ca. 4 maanden later om te ruilen naar een ander merk of model, spijt ons zeer.
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl