Plaatsen van een bestelling verloopt soepel, niets bijzonders. Het werkt zoals je zou verwachten. De naam van het product was wel verwarrend, moest 3x checken dat ik de juiste bestelde.
VerzendingVolgende dag in huis, prima dus.
KlantenserviceHet door mij bestelde AP haalde niet de snelheid en stabiliteit die ik nodig had. Contact opgenomen met de leverancier die me de nodige tips heeft gegeven om de instellingen goed te krijgen. Dat mocht helaas niet baten waardoor ik twijfelde aan het product. Ik heb een alternatief besteld in de hoop dat die wel goed zou werken. In de haast even niet goed gelezen, bleek het nieuwe AP op 48V POE te werken en het AP dat ik al in huis had op 24V. Daar dus een andere power adapter bij moeten bestellen. Gelukkig werkte het nieuwe AP direct prima en kon de oude dus retour. Door al het gedoe was dit buiten de 14 dagen termijn. Na telefonisch contact met de klantenservice waarbij ik uitlegde wat er loos was mocht hij toch gewoon retour. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Uiteindelijk zelfs niet hoeven te betalen voor de retourzending!