Wehkamp

De webshop werkt prima. Ik had een price alert bij tweakers staan en daar kwam wehkamp goedkoopste naar voren. Betaald met creditcard.

Voor de rest: ga hier nooit bestellen! Zie volgende blokken.

Verzending bij Wehkamp gaat via Dynalogic. Bezorgmoment gekozen van 09:00 tot 13:00. Om 13:05 springt de "track and trace" (bewust met aanhalingstekens) opeens naar "nieuwe afspraak nodig". Even later krijg ik een automatisch mailtje van Dynalogic: "er is iets fout gegaan met onze planning. Misschien komen we nog wel langs vandaag.". Direct gebeld met de klantenservice van Dynalogic, daar een half uur in de wachtrij gestaan en het toen maar opgegeven. Wat een amateuristische partij. Ongelofelijk dat Wehkamp hiermee samen werkt. Vervolgens de klantenservice van wehkamp gebeld. Zie volgende blok.

Daar een aardig meisje aan de lijn gehad die al het begrip had en mijn order direct kon annuleren. Wij hebben direct bij Coolblue besteld en gebruiken nu al twee weken onze Coolkast. Echter op 20 juni, 17(!) dagen na annulering nog steeds geen cent terug gekregen van Wehkamp. Inmiddels 4x mee gebeld en via Twitter contact gehad. Daar werd aangegeven dat het naar financial was gegaan en dat het toch echt over twee werkdagen op mijn rekening zou moeten staan. Uiteraard niet het geval. Het zijn boeven. Ik weet niet waar de Wehkamp zijn prioriteiten heeft liggen maar 1 ding is zeker, ik ga nooit en te nimmer iets meer bij hun bestellen en ga zelf mijn uiterste best doen om mijn verhaal te delen met iedereen die wilt luisteren. Dit soort bedrijven verdienen zo snel mogelijk uit de markt te verdwijnen.

Update: 21 jun, de webcare weet mij ineens te informeren dat het voor Wehkamp onmogelijk is om een terugbetaling op de creditcard te doen (raar dat Amazon dit wel kan..). Of ik even per post mijn rekeningnummer wil wijzigen, maar dat kan natuurlijk niet zonder kopie paspoort, rekeningafschrift en handtekening. Dit gaat nog weken duren ben ik bang. Echt, neem mijn advies. Ga nooit hier wat kopen.

Goedemorgen,

Wanneer de klacht nog niet naar tevredenheid is verholpen wil je dit dan nog even laten weten via socialmedia@wehkamp.nl.

webcareteam wehkamp

Scorekaart voor Wehkamp