CAPS

Op de website werd de Tweakers Best Buy Gaming PC aangeboden als compleet systeem om te bestellen. Dit dan ook gedaan op 8 mei. In hun bevestigingsmail stond dat ik via de email op de hoogte van de voortgang zou worden gehouden. Echter na 2 weken niks ontvangen, dus ik er zelf achteraan geweest. Blijkt dat de videokaart (die ze wel op hun website, in het complete systeem plaatsen) niet leverbaar is. Ok ok kan gebeuren, maar verder geen oplossingen of zelf mij even op de hoogte hiervan stellen. Zelf aangegeven op 23 mei dan een andere videokaart erin te willen. Indicatielevertijd (4 a 10 dagen). Echter krijg ik pas op de 26ste te horen dat het vanaf die datum 2 weken gaat worden. En zelfs dat kan niet als garantie worden gegeven. Nu gezegd lever maar zonder videokaart en stuur maar na.
Al met al zeer teleurgesteld in deze zaak, met name omdat ik er zelf achteraan moet. Als ik mijn betaalde bestelling ontvang zal ik deze review nog eens bekijken. De reden dat ik deze review schrijf is omdat ik een email krijg van het bedrijf met de vraag om dat te doen. Bij deze....

Update 05/06
PC ontvangen minus videokaart waarvan nog onduidelijk is wanneer die komt. Verder niks aan te merken op de levering en ook de pc is goed in elkaar gezet mbt kabels.

Scorekaart voor CAPS

Qshops