Amazon.de

Op 1 april had amazon reeds een prijs die nog geen enkele andere winkel had voor de MSI 1080 Ti Gaming X. Heb het toen besteld, enkele uren later was die prijs terug hoger. Echter werd de bestelling gewoon geleverd aan de wellicht foutieve prijsgeving. (Ondertussen is die prijs een normale prijs geworden)

Het was een pre-order aankoop. Enkele weken op voorhand werd er reeds een verwachte datum getoond, deze bleek uiteindelijk ook te kloppen.
Levering zelf was gewoon goed, GPU was via Groot Brittannië gekomen.

De eerste kaart die ik geleverd kreeg, had last van luide coil whine. Ik stuurde dezelfde dag rond middernacht een bericht naar amazon om die te vervangen.
Zo'n 6 uur later kreeg ik al een antwoord terug dat er een andere kaart onderweg was en dat ik de defecte kaart moest opsturen (retour via bpost is gratis & ook recht op 30 dagen ipv 14 dagen wet koop op afstand).

Had niet verwacht dat amazon zo'n top service leverde (bij de meeste andere winkels moeten ze eerst de defecte kaart binnen krijgen). Ik stuurde overigens eerst een bericht in het Engels omdat ik niet dacht dat ze Nederlandse support zouden hebben. Dat hebben ze echter wel. Je kan gewoon in NL sturen.

1 negatief puntje was dat de retour zending al meer dan 7 werkdagen geleverd was en ik nog niets gehoord had. Even een mailtje gestuurd en een paar uur later kreeg ik te horen dat ze onmiddellijk gaan kijken wat er aan de hand is. Later die dag kreeg ik een mail met de bevestiging van geld in retour.
Hiervoor trek ik geen ster af, er kan altijd iets niet perfect lopen, de oplossing was erg snel en top..

Scorekaart voor Amazon.de