Hardware-Experts

Net geprobeerd om iets te bestellen vanwege de goede beoordeling op tweakers. Tijdens het orderproces crasht de site (wilde via Mastercard betalen).

Vervolgens krijg ik toch een orderbevestiging maar ik kan niets meer bij de order toevoegen.

Dan maar een klachtmail gestuurd dat men alles mag annuleren, krijg ik vervolgens een out-of-office dat ik maar iemand anders moet mailen als het haast heeft.

Ik ben een paar dagen afwezig.
Heeft u snel antwoord nodig, stuur dan uw mail naar ******
Ik ben 23 mei weer aanwezig.
Met vriendelijke groet/Kind regards,
Ik ben benieuwd hoe ze dit af gaan handelen. Ik heb de mail maar doorgestuurd naar het andere adres voor ik straks de spullen alsnog op de stoep heb staan.

Vervolgens maar bij de mediamarkt de bestelling geplaatst

Een out-of-office op je klacht-mailadres is verre van professioneel, zorg dan dat dit automatisch door iemand wordt opgepakt in plaats van je (potentiële) klanten nog meer werk te bezorgen.

--Update--
Ondanks de vakantie van de directeur heb ik toch een reactie gekregen waaruit wel bleek dat ze de wil hebben om zich te verbeteren en fouten te herstellen. Vandaar de verhoging van de review.

Wellicht dat ik het volgende keer nog wel eens een poging geef.

Beste Marco,

\We hebben ook al even gemaild met elkaar, maar voor de lezers even complete uitleg.

Onze website is prima, betalingen worden afgehandeld door een externe partij Multisafepay, welke door veel webshops wordt gebruikt. Gister hebben zij (Multisafepay) een korte storing gehad.

Marco had gelijk dat een Out of Office reply natuurlijk niet kan op een klacht emailadres. Waarvoor mijn excuses, dit heb ik ook gelijk, binnen 10 minuten aangepast.
Ondanks de reply dat ik op vakantie was, krijg ik de mail wel, en had ik ook binnen 1 uur naar Marco gereageerd. Wij zullen asap regelen dat er een ander emailadres klacht@hardware-expert.nl in de lucht komt, zodat dit niet nogmaals kan gebeuren.

Top dat Marco ons in de toekomst nog een 2de kans wil geven.

Mvg Bram Nijk
directeur