Mensen, bestel hier niet. Ze geven aan op tweakers en op hun website dat alles op voorraad is, maar dit is helemaal niet zo. Ze bedonderen de kluit!
Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst, woensdag niks geleverd, zelf maar gebeld naar Whinkel, want van hun kant geen reactie. Na mijn telefoontje krijg ik een mail met: " Uw bestelling komt morgen bij ons binnen, we sturen het daarna zo snel mogelijk naar u toe. U ontvangt uw bestelling vrijdag!"
U raad het al op vrijdag wederom niks geleverd. Ja een mail om 17:40 met de volgende mededeling: " Er is eerder contact met u geweest ter bevestiging dat uw bestelling dit weekend bij u geleverd zal worden. Echter ontvangen wij vanuit onze leverancier maandag uw artikel. Wij zullen dan direct uw bestelling klaarmaken voor verzending, dan heeft u deze dinsdag 23 mei in huis."
Dat noem ik niet op voorraad.
Dit terwijl het onderdeel ook de hele week staat op " voor 21:00 besteld, morgen in huis"
Netjes een mail terug gestuurd dat ik de bestelling wil cancellen omdat ze niet snel en volgens afspraak leveren en ik de bestelling elders zal doen (Megekko). Die leverden wel de andere dag zoals aangegeven.
Krijg ik vandaag een telefoontje met de mededeling dat er morgen eindelijk dan geleverd gaat worden. Op mijn opmerking dat ik de bestelling in een mail had gecanceld, reageerde hij meteen dat het niet kon omdat het een zakelijke bestelling betrof. Op mijn opmerking dat hun zich ook niet aan de afspraken hielden gaf hij geen gehoor. Nou stuur het maar Whinkel, dit was dan tevens ook de laatste euro die je aan mij heb verdiend. Zo ga je niet met je klanten om. Of ze nou particulier zijn of zakelijk.
Wat dat betreft sluit ik me volledig aan op de vorige reviewer Sjoechem. Op de site schermen met "op voorraad" in de praktijk komt er niks aan. Dat is geen eerlijk zaken doen. Deze Whinkel is voor mijn afgedaan en zal er ook nimmer meer een bestelling plaatsen.
KlantenserviceKlanten "service" is erg bot aan de telefoon en verwijst mij naar hun algemene voorwaarden. Leden van Tweakers let dus goed op. Bestel hier niks als je het snel nodig hebt. Je komt voor verrassingen te staan.
Tweakers zou zich dit ook aan moeten trekken omdat ze aangeven dat het onderdeel op voorraad is, maar dit dus niet is. Trek uw conclusie.
De goede reviews die hier op de site staan lijken me nep, zuiver bedoelt om het aantal sterren weer naar boven te krijgen. 10 minuten na deze review staat er weer eentje met 2 x 5 sterren erbij. Zo houden ze hun waardering hoog.
Mensen wees gewaarschuwd!!