TVreus.nl

Het was ontzettend makkelijk om mijn bestelling te plaatsen 2 Samsung ue55ks7500 besteld. Alle gangbare betaal opties, rembours is kosteloos. Ontzettend scherp geprijst, het scheelde 200,- euro met andere aanbieders en zelfs ruim 500,- euro met grote bekende aanbieders.. In eerste instantie was ik bij het lezen van sommige recensies huiverig maar gelukkig was dit nergens voor nodig. Televisie uitgepakt en op zijn plek gezet, installatie ging makkelijk daarover meer in product review. Via de webbrowser van mijn telefoon (safari) de tv proberen te registeren voor eventuele garantie. Alles ingevuld, bevestigen, %$~* hij herkent het serienummer niet. Nee ben ik dan toch genept door TVreus, domme ik voor een duppie op de eerste rang!! Samsung gebeld, maar natuurlijk hoe kan het ook de website doet het niet goed met safari (Apple) computer erbij zo gepiept en geregistreerd!! Nee TVreus je bent voor mij gewoon top!!

De bezorging was top, op dinsdag besteld volgende dag bezorgd. Bezorger ontzettend vriendelijk, belt netjes uurtje van tevoren dat die eraan komt. Ik was niet thuis maar gelukkig kon het bezorgt worden op bedrijfsadres dit was een klein stukje van mijn huis. Netjes daar afgerekend. Wat mij opviel is dat onder rembours en de bezorging kosteloos zijn.

Netjes en vriendelijk geholpen, omdat ik twee keer hetzelfde heb besteld vriendelijk gebeld met de vraag of ik geen fout heb gemaakt. Na het lezen van het boekje van de tv ( serieus dit doe ik nog steeds) klantenservice gebeld, (had snel iemand aan de lijn) omdat in het boekje staat dat er dus naast een smartremote van Samsung ook een normale afstandsbediening bij hoort dit was niet het geval. Samsung print het dus nog steeds in het boekje maar includeren het niet in de doos. Aangegeven dat ik het gebruik van een normale afstandsbediening prefereer. De belofte dat er contact wordt opgenomen met Samsung en dit wordt gelukkig nagezonden, top!!

Scorekaart voor TVreus.nl