De HighFlow webshop is zeer simpel te bedienen waardoor je alles snel terug vindt. De hoeveelheid aan merken die ze beschikbaar hebben is verbazingwekkend groot.
Enkel zouden er meer productreviews mogen zijn, maar dit kan enkel als de klanten dit willen doen natuurlijk.
Ik kijk vaak met plezier gewoon eens op de webshop rond om te neuzen tussen de reviews en alle verschillende nieuwigheden die er op komen.
Voor de PC-modder is deze webshop een echt paradijs.
De betalingsmogelijkheden zijn goed, waarmee ik bedoel dat de meest voorkomende manieren er zijn zoals Paypal, Bank overschrijving, bancontact, iDeal, Kredietkaart.
Speciale methoden: V-Pay & Bitcoin!
Verzendingsmogelijkheden zijn er ook met de vleet: GLS, DPD / PostNL, DPD / PostNL (zatedaglevering) afhalen in Rotterdam.
Voor kleinere onderdelen kan je het zelfs met een envelop laten verzenden, weliswaar op eigen risco.
Mijn items zijn nog maar net besteld en dus kan ik nog niets zeggen over de verzending, ze geven wel aan dat het normaal maar 1 werkdag zou duren.
Samenvatting
Pro's :
-Eenvoudige webshop
-Hele waaier aan producten (meer dan andere shops die ik tot nu toe gezien heb)
-Genoeg verzend- & betaalmogelijkheden
-Zeer schappelijke prijzen!
Con's
-Te weinig Productreviews
Ik heb nog niet met de support moeten communiceren, maar wat ik uit de site kan halen is dat ik wel een vermoeden heb dat ze jou met hand en tand zouden helpen indien nodig.
De hoeveelheid informatie die ze geven bij elk product is bijna altijd completer dan je ergens anders kan vinden. Wat duid op kennis van zaken en doorzettingsvermogen, wat op service vlak wel zal blijken.