Ik heb in Juli 2016 een pre order gedaan voor de nintendo classic mini en een extra controller. In november werd netjes de nintendo geleverd maar zonder extra controller. Niet verwacht deze nog te mogen ontvangen maar vandaag een half jaar later ontvang ik een mail dat de controller onderweg is! Eindelijk!
VerzendingErg vervelend om meer dan een half jaar te wachten op een product dat je ook al een half jaar eerder hebt gepreorderd.
Bijna een jaar later!
Meerdere keren contact over het product gehad maar werd een beetje van het kastje naar de muur gestuurd. Wel had ik het idee dat de medewerkers van bol.com zelf ook niet wisten hoe het zat omdat de vraag een stuk groter was dan het aanbod en nintendo niet duidelijk was over een volgende levering. Wel blijft het raar dat als je 4 maanden van te voren preorderd het niet op de release datum geleverd wordt.
Beste DeniseDemi,
Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op een item dat je gepreordered hebt, al helemaal als je hier geen duidelijke info over kreeg.
We zouden dit graag verder met jou bekijken. Kun je, indien gewenst, een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com met de gegevens van deze bestelling? We kijken dan graag even met je mee.
Vriendelijke groeten,
Charlotte van bol.com