Conclusie van deze review: Wilt u geld betalen voor een kapotte telefoon? Wilt u dat PhoneMarket vervolgens uw kapotte telefoon weer terugneemt zonder dat u er iets voor terugkrijgt? Wilt u veel van uw eigen kostbare tijd steken in het schrijven van emails waarvan maar een deel fatsoenlijk beantwoord wordt? Wilt u 2 maanden wachten voordat u nog steeds geen resultaat heeft? Dan is PhoneMarket de winkel voor u!
PhoneMarket is een oplichtersbedrijf en is oprecht de slechtste winkel waar ik ooit iets gekocht heb. Dit wordt alleen maar ondersteund door het feit dat PhoneMarket het logo gebruikt van het webshop keurmerk terwijl ze hier helemaal niet lid van zijn. In mijn ogen proberen ze actief mensen bij het ootje te nemen.
Twee maanden geleden heb ik hier een mobiel gekocht voor 262 euro die bij aanvang al kapot was. Nadat ik met Huawei en google gebeld had werd er geconstateerd dat het probleem bij de telefoon zelf lag. PhoneMarket weigerde echter verantwoordelijkheid te nemen voor haar daden en wilde mij geen nieuwe telefoon aanbieden omdat ik niet binnen 24 uur had gemeld dat de mobiel kapot is. Kortom, je betaalt hier dus 262 euro voor een KAPOTTE telefoon, niet een werkende. Omdat ik het hier logischerwijs niet mee eens was heb ik op meerdere sites reviews geschreven over deze oplichters. Ik kreeg werd vervolgens benaderd door PhoneMarket met de boodschap dat ze ineens inzagen dat ze toch niet zo klantvriendelijk hadden gehandeld. Toevallig! Zolang je je probleem maar voor jezelf houdt geeft dit bedrijf geen moer om je probleem. Zegt wel iets over hoe integer deze mensen zijn.
Omdat ik de telefoon voor het contact op had gestuurd naar een reparatie punt en deze niet was gerepareerd was de afspraak dat ik de kapotte telefoon mocht opsturen in een aangetekend pakket en zodra het pakket ontvangen werd zou er een nieuwe, goedwerkende telefoon terug gestuurd worden. Op dit moment heb ik dus in totaal 287 euro betaald voor een KAPOTTE mobiel.
Ik heb vervolgens de mobiel opgestuurd naar PhoneMarket waarna het pakket vervolgens 2 dagen later is geaccepteerd. De afspraak was dat ik een nieuwe mobiel teruggestuurd kreeg ZODRA het pakket ontvangen werd. Dit betekend direct na het pakket ontvangen werd. Echter 5 dagen later had ik nog geen reactie of een pakket teruggestuurd gekregen. Vervolgens werden mijn emails met de vraag waar de reactie bleef compleet genegeerd door PhoneMarket. Na twee weken tijd en meerdere emails verstuurd te hebben had ik nog steeds geen reactie. Deze oplichters verkopen mij dus eerst een kapotte mobiel voor 262 euro, laten mij in total 25 euro verzendkosten betalen, en als klap op de vuurpijl stelen ze mijn mobiel die ik bij hun heb gekocht! Uiteindelijk na gedreigd te hebben met aangiften doen heb ik een reactie los kunnen krijgen. Het antwoord was dat ik had aangegeven dat ik de afspraak helemaal niet zou willen aangaan en dat ik na het contact meer reviews had geschreven over PhoneMarket. Ik ben echt benieuwd hoe PhoneMarket dit gaat onderbouwen sinds al mijn reviews van de zelfde datum zijn. De reactie van PhoneMarket op een negatieve review is dus het stelen van jou geretourneerde product en het negeren van jou emails! Voor iedereen die het overweegd om hier een product te kopen:
1) PhoneMarket verkoopt kapotte telefoons
2) PhoneMarket maakt afspraken die ze vervolgens zonder fatsoenlijke onderbouwen niet nakomen
3) Er moet gedreigd worden met aangiften doen van diefstal tegen PhoneMarket als je een reactie wilt over je geretourneerde product.
4) PhoneMarket verkoopt je een kapotte telefoon en bied vervolgens aan om deze te laten retourneren en om te ruilen voor een nieuwe telefoon. DOE DIT NIET. PhoneMarket heeft dus laten zien dat ze niet willend zijn om je telefoon terug te sturen.
5) Voor een kapotte telefoon gekocht bij PhoneMarket heb ik:
- 287 euro neergelegd voor de kapotte telefoon en verzendkosten naar PhoneMarket en het reparatiepunt (repareren is niet gelukt)
- ongeveer 17 emails moeten schrijven die uiteindeijk niks hebben bereikt
- veel van mijn eigen vrije tijd en energie moeten steken in het contact komen met PhoneMarket. Mijn tijd en energie werd beloont door PhoneMarket met het negeren van mijn emails.
Logischerwijs ga ik aangiften gedaan tegen PhoneMarket. Het is onacceptabel dat een winkel je een kapot product verkoopt en daarna jou eigendom steelt. Niet alleen zeer onetisch maar ook strafbaar volgens de wet.
Conclusie van deze review: Wilt u veel van uw kostbare tijd besteden en geld betalen voor een kapotte telefoon? Wilt u dat PhoneMarket vervolgens uw kapotte telefoon weer terugneemt zonder dat u er iets voor terugkrijgt? Wilt u veel van uw eigen kostbare tijd steken in het schrijven van emails waarvan maar een deel fatsoenlijk beantwoord wordt? Wilt u 2 maanden wachten voordat u nog steeds geen resultaat heeft? Dan is PhoneMarket de winkel voor u!