Ze bieden scherpe prijzen maar als ze niet leveren heb je er weinig aan. Begin april een tv besteld met vermelding van 8 dagen levertijd. Na 8 dagen geen gehoor ging ik zelf maar eens informeren, de planning is aankomende week kreeg ik als reactie. Ok, nog even wachten.. Wederom totale stilte 2 weken daarna. Nog maar eens bellen. Nog steeds geen voorraad etc. Ik kon een alternatief model kiezen die wel geleverd zou kunnen worden, verwachting aankomende week. Hiervoor gekozen, wederom radiostilte. Na een week bleek deze TV ook weer moeilijk leverbaar en was het onbekend hoelang het zou duren. Uiteindelijk gekozen om geld te retourneren, dit ging gelukkig wel snel.
Tip voor de shop: wees pro-actiever in je klantenservice. Vermeld geen TV's op je website waarvan je niet weet of je ze kan leveren binnen de aangegeven termijn.
Tip voor de koper: bel ze eerst op om zeker te zijn dat ze je TV op voorraad hebben.
Ze zijn slecht bereikbaar. Reacties per mail zijn traag of blijven uit. Enig pluspunt was het snel retourneren van het aankoopbedrag.