YourMacStore

Alles ging van een leien dakje: producten makkelijk zoeken en vinden, winkelwagentje vullen en terugvinden, betalen via iDeal, bevestigingsmail, klaar. De manier waarop korting wordt aangeboden vond ik echter wel een beetje verdacht. Ik klikte vanaf Tweakers door naar het product dat ik wilde hebben. Hierbij werd de prijs vermeld die ook op Tweakers stond, maar er stond bij dat het een korting was en dat die over 15 uur zou verlopen, met zo'n aftellend klokje erbij. Ik laat me niet onder druk zetten, dus ik sloot gewoon het tabblad. De volgende dag (meer dan 15 uur later) klikte ik weer vanaf Tweakers door naar hetzelfde product op YourMacStore en jawel, de korting was er gewoon nog. Nu met een aftellend klokje van 18 uur erbij. Ik heb 'm toen wel gekocht, omdat ik ondertussen mijn beslissing had genomen. Nu is er op hetzelfde product een andere, iets lagere korting, dus ik ben wel blij dat ik het toen gedaan heb.

De verzending ging via Mikropakket. Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad met een pakket dat in eerste instantie bezorgd wordt terwijl ik niet thuis ben. Briefje in de bus of ik ze wilde bellen, mocht ik zelf aangeven wanneer ze het alsnog zouden komen brengen. Top!

Beste J_Gonggrijp,

Bedankt voor de positieve review! Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Het kan bij een actie inderdaad voorkomen dat deze verlengd wordt als we nog voorraad over hebben. Wij wensen je heel veel plezier met de nieuwe aankoop!

Vriendelijke groeten,
YourMacStore