bol

Zal wel weer aan het soort spullen liggen dat ik bestel gezien alle positieve beoordelingen, maar tweede achtereenvolgende bestelling waarbij gewoon niet geleverd wordt. Mededeling komt pas als je er zelf achteraan bent gegaan en je moet er dan ook nog twee weken op wachten. En dit na eerst allemaal gezeik met een cadeaukaart want die moest ook nog geactiveerd worden bleek bij invullen van de code en dat kon natuurlijk alleen weer telefonisch.....

Nog maar even een tekstje toegevoegd:
Aangezien ik twee artikelen had besteld vervielen de verzendkosten van het tweede artikel. Nu ik dat tweede artikel opnieuw moet bestellen, heb ik dus ook nog extra kosten thv 2 euro.

Ik vind een slechte beoordeling op zijn plaats gezien de tijd tussen bestelling op 25 april en afmelding op 9 mei (= twee weken)

Beste Knokki,

Dit klinkt niet goed inderdaad en we zullen jouw review wel verdiend hebben dan. Graag kijk ik even met je mee wat er nu gebeurt.
Helaas kan ik je gegevens aan de hand van deze review niet vinden, zou je daarom een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com?
Dan wordt er contact met je opgenomen.

Fijn dag & groet,
Tony van bol.com