Prima webwinkel met uitstekende klantenservice! Levering via PostNL viel tegen maar dit heeft SiComputers perfect in orde gebracht.
Verzending0 sterren voor PostNL maar 5 sterren voor SiComputers, zie uitleg bij klantenservice ervaring.
KlantenserviceVorige week zondag 30 april een nieuwe grafische kaart besteld bij SiComputers (het laatste ontbrekende stuk van mijn nieuwe PC build). Levertijd was 2-3 werkdagen dus ik hoopte hem dezelfde week nog te ontvangen.
Echter aangezien de koelpasta die ik had meebesteld niet tijdig op voorraad was, kon men pas vrijdag 6 april mijn pakket versturen. Dit werd allemaal prima gecommuniceerd en de klantenservice had op aanvraag ook het afleveradres gewijzigd van mijn werk naar thuis adres (vanwege PostNL zaterdaglevering).
Alles prima in orde dus tot zaterdag 6 mei, 'de bezorger is onderweg' stond er heel de dag te lezen op de PostNL tracker. Uiteraard heel de dag thuis gezeten en geen koerier te bespeuren. De dag erop stond er nog steeds dezelfde boodschap maar was de verwachte leverdatum wel veranderd naar maandag 8 mei.
Nouja goed kan gebeuren denk je dan, tot er ineens zondagavond een nieuwe update stond '1ste afleverpoging mislukt', terwijl er opnieuw geen koerier was langs geweest en ook geen briefje in de bus lag. Daarbovenop was de leverdatum nu ook gewijzigd naar dinsdag 9 mei. Hierop heb ik gebeld naar PostNL maar daar werd enkel gezegd dat ik terecht kon bij de afzender om eventueel klacht in te dienen.
Ik heb er geen probleem mee dat een pakje eens een dag later komt, ik besef ook dat koeriers genoeg werk hebben. Echter waar ik minder goed tegen kan, is dat er gelogen wordt op de tracking. Daarop toch maar eens even contact opgenomen.met SiComputers om te horen of zij wat meer info konden verkrijgen van PostNL over de status van mijn pakket.
En of ze dat konden! Net zoals met de adreswijziging kreeg ik keurig op tijd een vriendelijke mail terug dat men contact had opgenomen met PostNL. En geen idee wat men heeft gedaan, maar ze hebben het voor elkaar gekregen dat de levering alsnog vandaag zou moeten gebeuren.
Ik wacht momenteel nog hoopvol af, de tracker is inmiddels toch al terug geupdate. Maar ik moet toch wel zeggen dat ik onder de indruk ben van de klantenservice. Ik denk dat ik terug een favoriete webwinkel heb gevonden na het faillissement van Afuture.