Eerst Tweakers, dan shoppen. Bekijk onze selectie van de beste Black Friday-deals en voorkom een miskoop.

PhoneMarket.nl

Een jaar geleden heb ik hier een LG Nexus 5X gekocht. Ik heb deze recentelijk opgestuurd vanwege de beruchte bootloopproblemen. De klantenservice verwijst me door naar de reparateur (Dynafix) en de reparateur wil mijn toestel niet repareren.

Mijn LG Nexus 5X is in een bootloop gekomen, dit is een bekend probleem. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Phonemarket, deze hebben me doorgestuurd naar DrMobile. Ik heb het toestel hiernaartoe verzonden en kreeg een aantal dagen geleden een mailtje dat de schade niet onder garantie valt omdat de telefoon eerder is gerepareerd door een derde reparateur. Opties zijn een reparatie voor €114,85 of het toestel ongerepareerd terugkrijgen voor €36,30. Het scherm van de telefoon is inderdaad vervangen, maar dit lijkt mij totaal ongerelateerd aan de bootloopproblemen waar mijn toestel mee kampt. Als ik Phonemarket bel krijg ik te horen dat ik voor garantie contact op moet nemen met DrMobile en dat ik hiervoor niet bij hen moet zijn.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops