De producten zijn prima te zien.Toelichting is ook goed en het is gemakkelijk dat toebehoren zoals inkt en of kabels ook vermeld staan als je die nodig hebt. Ik heb overigens ook diverse keren toner voor diverse laserprinters besteld. Bestelling werkt prima. Geleverde waren zijn van goede kwaliteit en prijs.
VerzendingLevering was prima op tijd. Goed verpakt en goed aangemeld per mail. Per post, met track en trace en dit is veruit de beste manier. Ik ontvang gemiddeld 20 tot 30 zendingen per maand, dus er is enige vergelijking. Ik heb al een soortgelijke printer bij 123 gekocht voor een half jaar die uitstekend zijn werk doet, dus toen ik er nog een nodig had dacht ik direct aan deze firma.
KlantenserviceIk had een fout gemaakt bij de bestelling. De manier waarop dit opgelost werd was werkelijk perfect. De bestelling kon retour en de gewenste printer was er 1 dag later. Bovendien moest ik nog een klein bedrag bijbetalen, maar dat mocht vanaf de rekening. Men had ook alle gegevens direct bij de hand. De afgelopen 20 jaar niet zo'n service en meedenken meegemaakt. Chapeau!!!!
Beste Shootingstar,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Dit stellen wij erg op prijs.
Wij vinden het erg fijn te lezen dat u onze website, de levering en onze klantenservice goed vindt. Wij zien u graag weer terug bij een volgende bestelling!
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoord ik of één van mijn collega’s deze uiteraard graag.
123inkt.nl