HelloTV

Een artikel bestellen en betalen gaat prima. De site werkt goed tot en met de betaling is het helder.

Het product wordt incompleet geleverd. Er was 1 onderdeel (voet) niet aanwezig waardoor de tv ook niet gebruikt kon worden.

De klantenservice is bedroevend. Ik ben ruim 3 weken aan het lijntje gehouden. Ben diverse keren voorgelogen en uiteindelijk heeft het niets opgeleverd. Heeft me veel gekost. Zelfs een paar keer vrij genomen omdat volgens de leverancier het onderdeel onderweg was en geleverd zou worden. Tot 3 keer toe niets mogen ontvangen op toegezegde dag. Ronduit schandalig en klantonterend. Wat mij betreft; eens en nooit weer !

Beste Gerard,

Wat ontzettend vervelend dat u al zolang moet wachten op een missend onderdeel, dat lijkt me zeker niet de bedoeling!

Ik zoek graag voor u uit waarom dit zolang moet duren en ga zorgen voor een concrete oplossing! Zou u zo vriendelijk willen zijn even uw ordergegevens te sturen naar Orderdesk@plattetv.nl?

Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u verder!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl