HiFi Klubben

Vroeger veel spullen gekocht en altijd goed geholpen. De laatste tijd niet meer. Laatst wilde ik nog wat kopen na dit getest te hebben bij hifiklubben, maar dit was niet op voorraad. Ik besloot het ergens anders te kopen. Nu was er iets vreemds aan de hand met het object en dus ging ik naar hifiklubben om te kijken of het bij hun demo model hetzelfde is omdat ik toch in de buurt was. Dit bleek zo te zijn. De quality control is blijkbaar niet zo strikt.

Nadat men erachter kwam dat ik het object niet daar had gekocht toen we een kort praatje maakten over wie de importeur is, werd ik onbeschoft behandeld door een medewerker en de winkel uitgejaagd.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Een deel van het personeel is alleen maar verkoper en dus geen audio purist. Dan krijg je dit. Zo besef je toch wel dat ze er zijn wanneer je wat moet hebben, maar wanneer er door omstandigheden niet gekocht wordt, heb je een totaal andere medewerker voor je.

Ik hoop dat in de toekomst alleen nog experts in de winkel staan, voor de mensen die nog wel naar de winkel komen. Nu is het soms alsof je de klantenservice belt van de mediamarkt en een simpele student met bijbaan en aflopend contract zonder enig idee te spreken krijgt.

Ik ben nu hartstikke blij dat ik het product hier niet gekocht heb.

Scorekaart voor HiFi Klubben