FOKA Superstore

Bestellen ging eenvoudig via de website Foka.nl. Overzichtelijke website met vele informatie, waardoor makkelijk keuze maken. Voordeel van Foka is dat je zelf je leveringsdag en voorkeurstijdstip kunt afstemmen met de externe vervoerder.

Leveringsdag en voorkeurstijdstip afgestemd met externe vervoerder, daarna via de link te zien hoe laat ze tot op de minuut nauwkeurig bij je zouden moeten zijn. Scheelde in totaal 4 minuten, dus nagenoeg perfect!

Na de bestelling had ik een orderbevestiging verwacht, maar deze niet direct ontvangen. Daarom tot einde volgende dag gewacht en toch maar even gebeld. Prima en vriendelijk te woord gestaan. Kennelijk wordt de webshop en de mail niet op zaterdag behandeld, er werd mij verteld dat dit maandag zou worden. Omdat ik maandag niets vernomen had, dinsdagochtend een mail gestuurd, 12 minuten later bericht ontvangen. Zal met paasdrukte te maken hebben gehad en/of verkeerde verwachting geschept, maar al met al oké.

Scorekaart voor FOKA Superstore