Dustin Nederland | Zakelijk

Krap zesje. Het product dat ik besteld heb werd vlot geleverd en de prijs was niet verkeerd. Toen ik het retour wilde sturen omdat de werking toch iets anders bleek dan ik verwacht had - doos was nog niet geopend - kwam het retourcircus op gang en dat ging minder soepel.

Eerst toestemming via RMA aanvragen, vervolgens wilde men weten waarom, daarna bericht dat de RMA goedgekeurd was en het product goed ontvangen maar ik wel nog moest aangeven of ik het geld retour wilde of een tegoedbon, en nog wat van dat soort dingen. Gewoon veel gezeur om iets dat heel eenvoudig had moeten zijn.

Het leek niet perse kwade opzet maar ik denk dat de processen meer gericht zijn op b2b. Wat een contrast met 'als je je bedenkt stuur je het naar dit en dat adres en storten wij het geld terug'. Volgens mij is een en ander ook niet helemaal in lijn met de WKA en ook niet met de richtlijnen van de stichting thuiswinkel.

Zie bij 'algemeen'. Veel gedoe om iets simpels. Het ging gewoon niet soepel en de klantenservice was, hoewel vriendelijk, daar onderdeel van.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk