Audiovision.be

Ik heb bij Audiovision de LG OLED55C7V besteld. Via het OLED prijs-discussie topic hier op GoT vernomen dat zij deze voor een zeer scherpe prijs aanboden. Opgebeld om mijn bestelling door te geven, waarna ik een mailtje kreeg met hoe ik moest betalen en allerlei andere relevante informatie. Geld via bankoverschrijving overgemaakt, en mijn bestelling was gedaan. Kortom, alles was snel geregeld en de gang van zaken zeer duidelijk.

Levering was beloofd in de week van 20 april, helaas werd dit echter een week later. Aangezien dit aan de leveringen vanuit LG aan Audiovision lag kan ik dit echter Audiovision niet aanrekenen. Zodra ze de TV bij hen binnen hadden kreeg ik een mailtje en een belletje met de vraag of ze hem de volgende dag al konden leveren. De volgende morgen rond 9:00 was ik dus al de trotse eigenaar van een nieuwe OLED TV!

Alle communicatie verliep snel en was duidelijk. Stefaan, de bedrijfsleider, zit zelfs 's avonds nog mails te beantwoorden. Mijn vragen over de vertraagde levering en andere zaken werden altijd per mail of per telefoon duidelijk en uitgebreid beantwoord; ze nemen echt de tijd voor je. Top service!

Scorekaart voor Audiovision.be