CAPS

Ik heb mijn Logitech keyboard naar SiComputers verstuurd voor RMA vanwege een losse toets dat uiteindelijk afbrak. Volgens SiComputers werd de keyboard vervolgens naar Logitech verstuurd en kreeg ik te horen dat er slechts twee keyboards in omloop zijn van mijn aangeschafte type (incl. keyboard layout). Mede hierdoor kreeg ik via SiComputers te horen dat Logitech mij niet hetzelfde keyboard kan aanbieden, maar wel een alternatief kan aanbieden voor minder dan mijn aanschaf prijs.

Daar ging ik niet mee akkoord omdat mijn type keyboard nu voor duurder werd verkocht dan mijn aanschaf prijs en de alternatieve keyboards onder die prijs kwalitatief ondermaats zijn. Met de vraag voor een vergelijkbaar kwalitatieve keyboard als alternatief liep op niets uit bij Logitech.

Uiteindelijk werd mijn keyboard verstuurd naar een tussenleverancier van SiComputers en kreeg ik te horen dat zij wel aan mijn type keyboard kunnen komen.

Al met al, heeft het mij twee maanden plus twee weken gekost om aan mijn RMA te kunnen voldoen. Vanwege herhaaldelijk wekenlange radiostilte heb in die periode drie keer contact verzocht met SiComputers voor informatie over de RMA status. Maar wel elke keer netjes bericht terug gekregen al kan de response tijd dagen uitlopen.

De RMA werd uitstekend verpakt terug verstuurd met een nieuw keyboard ter vervanging.
Ik ben hartstikke tevreden met de nieuwe keyboard, minder blij was ik door alle email verkeer en lange wachttijd. Ook vanwege deze ervaring ben ik van mening dat de merk Logitech voor mij flink in meerwaarde is gezakt.

Scorekaart voor CAPS

Qshops