Hardware-Experts

Ik heb bij Hardware-Expert een printer besteld die zij voor 20% goedkoper verkochten. Bestelling was snel geplaatst en ik kreeg gelijk een bevestiging van mijn bestelling. Op de website wordt voldoende informatie vermeld over mijn order, maar het track and trace nummer werd niet aan mij door gegeven. Ik heb besteld op zaterdag ruim voor vijf uur maar de order werd pas de volgende maandag verwerkt/verzonden. Er wordt dus niet gewerkt op zaterdag bij Hardware-Expert (volledig begrijpelijk maar toch jammer)

Hoewel ik het kan begrijpen dat zoiets groots als een printer (in mijn geval een vierkante doos van ruim 60 cm) zonder verdere verpakking verzonden wordt, vind ik het toch te weinig bescherming. Er zaten namelijk een aantal gaten in de doos waar dingen door de verpakking heen gegaan waren. De doos van de printer zelf was dus niet genoeg, hoewel er verder geen schade was. Hierdoor voldoende bij verzending.

Scorekaart voor Hardware-Experts