Onlinemacwinkel.nl

Afgelopen dinsdag bij de Onlinemacwinkel geweest op locatie. Wilde in mijn mid 2011 27 iMac een SSD en had geen zin om zelf alles te moeten ontdekken. In het weekeinde gemaild, dinsdag al een afspraak. Bij ontvangst heerlijk bakkie koffie en men vond het niet vervelend als ik meekeek. Heb een 1Tb SSD (Samsung Evo 850) laten plaatsen en het plaatsen ging met veel deskundigheid. Nette tools, voorzichting met mijn mac en vlot. Daarna nog even uitleg over de migratie assistent en ik stond met een 1.5 uur (en een tweede bakkie koffie) weer buiten.

Ook nog een mini display naar hdmi adapter meegenomen (en betaald). Thuis heeft de migratie assistent nog 4.5 uur staan draaien en alles was zonder probleem over. Nu dus een 1Tb SSD en mijn oude hardeschijf en mijn DVD speler.

Kortom als je twijfelt over een SSD upgrade, dan is dit bedrijf zeker een aanrader. Trouwens ook voor je andere spulletjes. Gewoon op voorraad hebben ze al een hoop liggen.

Scorekaart voor Onlinemacwinkel.nl