Samsung.com

Samsung Shop, niet echt duidelijk in communicatie en afspraken nakomen. Gelukkig wel mijn geld terug.

Op maandag 10-04 een Tab A10.1 besteld.
De website vermeld ˝In principe wordt het product de volgende werkwerkdag al geleverd˝
Nu had ik mijn bestelling rond 19.00uur geplaatst dus op dinsdag niet geleverd was nog niet verontrustend.
Maar op woensdag was de status nog steeds ˝wordt gereed gemaakt voor verzending˝
Maar even gebeld met de helpdesk, nou ja even is niet de correcte weergave.
De mevrouw aan de ander kant gaat eerst al je gegevens zoals, naam, adres, telefoon, mailadres noteren en je krijg dan een referentienummer en dan wordt pas gevraagd naar je bestelnummer en wat er aan de hand is.
Met een beetje It systeem heb je die gegevens toch bij de hand na het invoeren van het bestelnummer lijkt mij.
Maar goed de mevrouw vertelt mij dat zij niets kan zien want DHL doet de afhandeling.
Hebt u dan een track en trace nummer voor mij mevrouw?
Nee niet nodig meneer als u dit nummer van DHL belt kunnen zij met uw bestelnummer de status vertellen.
Met DHL, mag ik uw track en trace nummer?
Dat heb ik niet mevrouw wel een bestelnummer van de Samsung shop.
Daar kan ik niets mee meneer vertelt de DHL medewerkster.
Dat dacht ik al dus maar een mailtje naar Samsung gestuurd op dezelfde woensdag.
Met de vraag waar de tablet blijft, en als deze niet voor de 19e (over een week) geleverd kan worden dat ik dan graag mijn geld terug krijg.
Na een week, jawel op de 19e een bericht.
Excuses dat het zo lang heeft geduurd maar we hebben u mail doorgestuurd en gaan het onderzoeken.
Op de 20e weer een mailtje, u heeft kontakt gehad met de helpdesk.
Wij kunnen u melden dat uw Tablet S3 (huh, geen A10.1 ?) volgende week wordt geleverd.
Op de 24e weer een mailtje: De terugbetaling van je bestelling is verwerkt, u ontvangt uw geld binnen 3 dagen terug.
Op de 25e was het geld terug op mijn rekening en heb ik de tablet bij Belsimpel besteld en deze is de 26e geleverd.

Scorekaart voor Samsung.com