Geachte klant,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. U heeft op 27 maart jl. een Huawei p9 lite bij ons gekocht. Echter heeft u ons na 2 weken benaderd dat het toestel defect was.
Wij hebben u voorgesteld het toestel aan te melden voor garantie, omdat wij na ongeveer 2 weken geen nieuw toestel meer kunnen leveren. U gaf echter aan dat hier sprake was van een DOA. (Dead On Arrival) en u het toestel niet wilde aanmelden voor garantie.
Indien een defect binnen 24 uur gemeld wordt, dan is er sprake van een DOA en heeft u recht op een nieuw toestel of uw geld terug. Dit staat ook expliciet vermeld op onze website bij de algemene voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan.
Een toestel die na die tijd wordt gemeld, kunnen wij alleen nog maar ter reparatie aanbieden binnen het garantietermijn.
Kortom: Wij hebben u geprobeerd te helpen en samen met u tot een oplossing te komen. Daarnaast zijn wij er niet vandoor gegaan met uw geld en heeft u nog steeds recht op een goed werkend toestel.
Mocht u alsnog met ons tot een oplossing willen komen, dan kunt u ons mailen naar: info@phonemarket.nl
Team Phonemarket.nl