Whinkel

WAT EEN OPLICHTERS! CAVEAT EMPTOR!

Ik heb zelden problemen met webwinkels maar Whinkel maakt er een puinhoop van. Mijn NAS zou na bestelling binnen 24 uur geleverd worden. Nou, dat werd hem niet dus. Het werd uiteindelijk 4 weken wachten, waarna me uiteindelijk verteld werd dat ik eerst nog ruim 50 euro moest bijbetalen, anders zouden ze er verlies op maken. Tja, als je met een scherpe prijs adverteert, dan mag ik ook hopen dat je snapt dat mensen je product gaan kopen!

Omdat ik niet akkoord ben gegaan met bijbetalen heb ik de order geannuleerd. Het terugstorten van mijn geld kost nu al meer dan twee weken. Ook daarover word je voorgelogen. Bestel hier nooit meer.

De QNAP nas is nooit geleverd. Wel meer dan genoegd slappe smoezen en e-mails met toezeggingen, maar daar kan ik geen films vanaf streamen.

Ik heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als bij Whinkel. Niet alleen word je voorgelogen over afleverafspraken en oorzaken van vertragingen maar ook blijkt dat je na annuleren meer dan twee weken op je geld moet wachten. Whinkel houdt zich niet aan hun eigen voorwaarden dat geld binnen 14 dagen wordt teruggestort. (4 april geannuleerd, het is nu 22 april)

Scorekaart voor Whinkel