Ik heb een computer besteld 2,5 maand geleden. Na een dag of 10 was ik toch niet tevreden over de prestaties die het leverde dus heb ik telefonisch contact opgenomen met de winkel.
Helaas was het niet mogelijk om de pc terug te sturen (terwijl ik binnen de wettelijke 14 dagen het heb aangegeven) "want het was een op maat gemaakte pc".
Vandaag heb ik contact opgenomen met een vriend, die vervolgens weer contact heeft opgenomen met het bovengenoemde bedrijf.
Reactie: Het probleem is dat ik niet tevreden was met mijn aanschaf, deze wilde herroepen, niet gehonoreerd werd en afgeschoffeld werd.
erg onbeschoft, het was niet mogelijk om een discussie te voeren
Beste meneer nickilaitje,
Nu zijn we 3 reviews verder en nu weet ik nog steeds niet wat het probleem precies is. Zou je wellicht het probleem kunnen omschrijven?
Wij stellen klant tevredenheid in een hoog vaandel(wat ook op te maken valt uit alle andere klant reviews). Mocht het product niet naar wens zijn dan proberen wij altijd met de klant mee te denken en te kijken naar oplossingen. We verwachten echter wel wat medewerking vanuit de klant…
Een defect of niet goed functionerend product kan worden aangemeld bij onze retour/service pagina: https://www.computer-bestel.nl/garantie-en-service/
Wij zullen dan hier de computer na kijken en indien nodig repareren/vervangen.
De Computer-Bestel.nl Crew
Dank voor je reactie.
Kun je ook aangeven wat er niet bevalt aan je product? Dan kunnen we wellicht samen opzoek naar een oplossing zodat je de computer toch in gebruik kunt nemen.
Zou je nog één maal willen melden waar je nu tegen aan loopt bij het gebruik van de bestelde computer? Kun je bijvoorbeeld bepaalde games niet spelen? Of werkt de computer te langzaam?
Ik wil je dan nog één keer een voorstel sturen voor het oplossen van de ervaren problemen waar je nu tegen aan loopt.
Mocht je hier geen gebruik van willen maken nadat je me voorstel hebt gezien dan ben je natuurlijk vrij om de computer retour te sturen.