Ik heb op 04-04-2017 mijn eerste bestelling geplaatst bij SiComputers. Vervolgens heb ik de volgende dag 05-04-2017 een tweede bestelling geplaatst. Beide bestellingen hadden een levertijd van 2-3 dagen op het moment van bestellen.
Op 07-04-2017 heb ik contact opgenomen met SiComputers om eens na vraag te doen wanneer mijn bestellingen verzonden zouden worden. Hier volgde al erg snel een reactie op terug dat mijn eerste bestelling die dag nog verstuurd zou worden. Verder had mijn 2e bestelling een langere levertijd, het desbetreffende product was niet op voorraad bij SiComputers of bij de leverancier. Het product werd eind volgende week verwacht (14-04-2017). Diezelfde dag heb ik een reactie terug gestuurd met een erg positieve reactie wat betreft de behandeling van mijn vraag. En heb specifiek in aangegeven dat het des betreffende product met een langere levertijd maar even geduld moest hebben. Ik heb verder nog gevraagd of het eventueel mogelijk was of de tweede bestelling het weekend na de aankomst/leverdatum bezorgd kon worden. Dit werd mij niet gegarandeerd, de genoemde leverdatum was echter een verwachting. Ik kon beter de voorraad updates bijhouden via hun website.
14-04-2017 Na één week wachten heb ik SiComputers weer eens gecontacteerd over de levertijd van mijn bestelling. Hierbij heb ik gevraagd of er inmiddels al iets meer duidelijkheid was over de levertijd van de bestelling aangezien ik inmiddels al 9 dagen aan het wachten was. Hierop gaf SiComputers als reactie dat het product een onbekende levertijd had. Hierom was het niet mogelijk om een indicatie te geven wat betreft de levertijd. Ik had eventueel wel de mogelijkheid om naar een alternatief te kijken of de order te annuleren. Naar mijn mening is dit uitermate slecht. In de tussentijd heb ik moeten constateren dat het des betreffende product op 11-04-2017 aanwezig is geweest bij de leverancier. SiComputers gaf hier de reactie op dat de distributeur aangaf dat Asus geen betrouwbare levertijd doorgaf en het product zo schaars kwam door de grote vraag naar het product en het kleine aanbod.
Uiteindelijk heb ik diezelfde dag toch maar het besluit genomen om maar opzoek te gaan naar een alternatief. Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen met SiComputers en de wijziging in mijn bestelling door gegeven. Hier werd mij specifiek verteld dat het product woensdag 19-04-2017 uiterlijk werd verstuurd, dit i.v.m. het paasweekend.
19-04-2017 Nogmaals heb ik SiComputers benaderd om duidelijkheid te krijgen over de status van mijn bestelling. De reactie hierop was dat het product EIND deze week verzonden zou worden, dit zou dus 21-04-2017 moeten zijn. Dit was uit eindelijk de wel bekende druppel die de emmer liet overlopen. Vijftien dagen later kan het alternatief voor het oorspronkelijke product niet worden geleverd dit terwijl er tien dagen eerder een wijziging in de bestelling is gemaakt op aanraden van SiComputers zelf want dit product had GEEN lange levertijd. Vervolgens heb ik de bestelling per direct geannuleerd. Vervolgens kijk je een uur later op Tweakers om te kijken naar een winkel die het oorspronkelijke product wel op tijd kan leveren en zie je tot je eigen verbazing dat het product aanwezig is bij hun leverancier en er een levertijd bij staat aangeduid van 2-3 werkdagen, erg spijtig.
Mijn eerste bestelling heb ik prima ontvangen en hier valt verder niks over aan te merken. Echter haalt de slechte service van de tweede bestelling deze positieve ervaring flink omlaag.
KlantenserviceDe klantenservice mankeert niks aan. Goede service, snelle reacties. Het enigste wat ik naar mijn idee heb gemist was inlevingsvermogen in de klant.