GAMEPC.nl

Na een jaar en een paar keer service te hebben gehad, kan ik het volgende concluderen;

+ snelle levertijd
+ degelijke montage
+ meteen klaar voor gebruik
+ online klantenservice (chat-/ticketsysteem)

+/- cablemanagement
+/- garantie afhandeling

- prijzig
- losse kabels en extra/reserve onderdelen van componenten worden niet eens meegeleverd, terwijl die eigenlijk wel bij de componenten horen als je ze zelf nieuw zou kopen.

Een jaar later heb ik mij iets meer verdiept in het hele PC bouw gebeuren, en ik heb er op dit moment heel erg spijt van dat ik mijn PC niet zelf heb gebouwd. Het is o zo simpel. Als je twijfelt raad ik het echt aan om het zelf te doen. Ik vind het nu zeer storend dat ik de dozen en losse/extra/reserve onderdelen van de componenten niet erbij heb, zo kan ik o.a. lastig dingen veranderen aan mijn pc en de onderdelen niet goed door verkopen of opbergen mochten ze vervangen worden.
Ik kan het 't bedrijf niet kwalijk nemen, want ik heb er helaas destijds zelf voor gekozen om hem te laten bouwen, maar zij doen hun werk goed.

Bij het samenstellen van een PC op de GamePC website heb je maar een beperkte keuze in componenten, waarbij er soms erg matige componenten tussen zitten. Kijk dus altijd goed naar reviews en ratings over een bepaald onderdeel voordat je het op de website aanvinkt.

Zeer snelle verzending. Prima in orde. Let er wel op dat de doos waarin de kast verzonden wordt niet (nog eens) ingepakt is, dus iedereen kan zien dat er een PC in zit.

Bij een garantieafhandeling van mijn PSU (powersupply) kreeg ik zogenaamd een nieuwe retour gestuurd, maar ik zag duidelijk dat dit geen nieuwe was. Er kwam een onvoldoende beschermde PSU retour zonder doos en waarbij de schroefdraad en de 24pin-connector al duidelijk gebruikt waren. Hier hebben ze vervolgens niet meer op gereageerd.
Mede hierdoor wil ik in de toekomst alleen nog maar componenten bij winkels als coolblue/bol.com/.... bestellen omdat ik de ervaring heb dat je daar in de garantie periode gewoon recht hebt op een volledig nieuw product, in een nieuwe gesealde doos.

Scorekaart voor GAMEPC.nl