Aces Direct | zakelijk

Heb een powerbank besteld. Stond als voorradig "volgende dag geleverd". Dus besteld en betaald. Na 3 dagen wachten toch maar even gebeld waar ie bleef. Was "niet op voorraad bij de leverancier, en wordt niet meer geleverd". Jammer dat ze me dat niet even hebben laten weten. Goed dat ik belde, anders had ik misschien nooit wat gekregen. Dus als je iets snel nodig hebt: eerst bellen of ze het echt wel op voorraad hebben, klaarblijkelijk is hun site niet altijd up-to-date. De geboden alternatieven waren niet realistisch. Heb mijn geld terug gevraagd. Artikel is nu van hun site af.

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven. Helaas hebben wij een verkeerde levertijd gecommuniceerd op onze website. Wij hadden u inderdaad eerder hierover moeten informeren. Naar aanleiding hiervan gaan we intern kijken hoe we het proces kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.

We hebben het bedrag inmiddels teruggestort op uw rekening en het betreffende product van onze site gehaald. Onze excuses voor het ongemak!

ACES Direct

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk