CAPS

Als je betaald in Bitcoin maar door leveringsproblemen je product niet krijgt krijg je je bitcoin niet terug.

De ACM schrijft dat terugbetaling met dezelfde betaalwijze moet worden uitgevoerd als de betaling. Sicomputers houd zich hier niet aan.

Levering van producten laat erg lang op zich wachten.
Zelf zullen ze je niet op de hoogte stellen van leverings problemen, een klant moet actief achter Sicomputers aan om te weten wanneer het product komt en of het uberhaubt komt.

De klanten service is zeer slecht. Soms kan het 4 dagen duren voor er een reactie word gegeven door Sicomputers, dat op de meest simpele vragen.

Bij een defect handelen ze dit niet af bninen aanzienlijke tijd. ook bieden ze geen leen product aan om het ongemak te verkleinen. Dit is iets wat ze wel horen te doen volgends wetgever.

Dit bedrijf kan zichzelf beter de Firma List en Bedrog noemen.

AHV reactie sicomputers kan ik toevoegen.

Vorige orders zijn inderdaad geleverd, maar niet volgends de levertijden vermeld op de website.
En dan heb ik het nog niet eens over hoe lang reparaties bij sicomputers duren. een redelijke termijn is bij sicomputers 8 weken, terwijl daar toch diverse uitspraken zijn van instanties die een redelijke termijn 3 weken noemen.

Op 10 april 2017 om 10:44 heb ik u een mail gestuurd waar ik geen reactie op heb gehad, pas nadat de mail een 2e keer werd verstuurd (4dagen later) kwam er een reactie.
Het zit mij inderdaad dwars dat jullie niet in bitcoin terug betalen zoals de ACM voorschrijft.

"webwinkel moet terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de consument heeft betaald."

Jullie algemene voorwaarden zijn dus niet volgends de wet.
Het feit dat het geen wettelijk betaalmiddel is maakt niet uit, jullie accepteren het als betaalmiddel dus moeten jullie vervolgends ook aan die regels houden.
Anders zouden jullie euro betalingen terug kunnen boeken in zimbabwaanse dollars. Simpel als dat.
Ik heb jullie geboden om het bitcoin equivalent van de geannuleerde(geannuleerd omdat jullie niet kunnen leveren) factuur terug te sturen , dus zonder dat sicomputer hier enig verlies op hoefde te leiden. Dit had ik niet hoeven doen maar zelfs toen ging sicomputers niet akkoord.

Beste mezg,

We hebben al uitgebreid mail contact gehad en feit dat u met Bitcoins betaald en wij de crediteringen doen in Euros zit u dwars, wij hebben in onze algemene voorwaarde al toegelicht dat we crediteringen van Bitcoin betalingen enkel uitvoeren in Euros. Het is dan ook zeer apart dat u zegt dat we niet aan de wet voldoen, terwijl we over een niet door de wet erkende betaalmethode praten, dus Bitcoins.

Het is dan ook heel opmerkelijk ook dat u zegt dat leveringen op zich laten wachten

hierbij overzicht van uw laatste 4 orders (1 is meest recente)

order 1. gecrediteeerd omdat u product had besteld met levertijd 4 tot 10 dagen en u niet langer wilde wachten, betreft 1080Ti waarbij er modelen zijn die inderdaad lastig te leveren zijn.
order 2. 8 Februari besteld 9 Februari verzonden
order 3. 17 Januari besteld 19 Januari verzonden
order 4. 17 Januari (nogmaals) besteld 18 Januari verzonden

Als u de bovenstaande leest hoe kunt u beweren dat leveringen op zich laten wachten?, sterker nog ik zou dit classificeren als een leugen.

en een reactie duurt 4 dagen volgens u, we hebben afgelopen dagen meerdere malen contact gehad en meerdere mailen heb naar u vrij vlot geregaeerd (op een mail van gisteren 19:54 heb ik persoonlijk nog gereageerd om 06:41). Ik snap best dat u rancune bent, maar laten we aub de leugens uit de review achterwegen laten.

De directie
SiComputers