Ik heb op 24 januari een bestelling bij SiComputers geplaatst, deze werd iets later dan verwacht geleverd.
Op het moment dat ik daadwerkelijk mijn bestelling binnenkreeg leek alles goed te zijn.
Tijdens de bouw kwam ik er achter dat het moederbord wat ik besteld had geen SLI ondersteunde. Dit was overigens nergens op de website vermeld.
Ik heb toen een RMA aanvraag gedaan maar deze werd afgewezen. Het moederbord zou speciaal voor mij besteld zijn dus ik mocht hem niet retouren.
Ik heb aangegeven dat als dit bord retour zou mogen (Zonde van €700) dat ik wel 4 nieuwe moederborden + 4 10Gbit netwerkkaarten wilden kopen bij hun met ongeveer dezelfde waarde. Ook dit kon niet.
Later bleek het bord defect te zijn, 1 CPU werd niet herkend en gaf daarom een error. (Omdat ik een groot aantal spullen had besteld heeft hier 2 weken tussen gezeten.)
Ik heb deze toen aangemeld bij SiComputers. Mijn vraag was ook of ik het alsnog gecrediteerd kon krijgen aangezien ik al andere (wel SLI ondersteunend) moederborden had gekocht. Maar ook nu was het niet mogelijk een credit te krijgen van dit moederbord terwijl hij DOA geleverd was.
Dit was 14 februari, Op 6 Maart heb ik maar eens contact gezocht om te vragen hoe het ervoor stond. Ik zou op de hoogte worden gehouden tijdens het gehele proces echter is hier geen spraken van geweest, ik heb zelf om informatie moeten vragen.
1 dag later kreeg ik te horen dat ze het bord op 28 februari hadden doorgestuurd naar Asus. Zonder enige uitleg heb ik 7 April het bord weer mogen ontvangen. Wat er gebeurd is heb ik nog steeds geen idee van.
Ik vind het een gemiste kans van SiComputers om hier geen service te verlenen.
De volgende keer bedenk ik me wel 2x voordat ik in zee ga met SiComputers.
Product was goed verpakt, echter is het later geleverd dan op de website vermeld stond.
KlantenserviceIk heb meerdere malen contact gehad met SiComputers over mijn bestelling en ze wilden totaal niet helpen. Heb zelfs aangeboden om 4 moederborden die ik zocht bij hun te kopen als ze dit ene bord retour wilde nemen was ongeveer dezelfde waarde aangezien ik er ook 4 10Gbit netwerkkaarten bij nodig had. SiComputers heeft een niet echt vriendelijke service als er iets mis gaat, het probleem ontstond met informatie die ook niet bij hun op de website vermeld stond.
Beste cherrelynne,
Indien u twijfel heeft over een bepaalde setup kunt u altijd de vraag bij ons deponeren en wij zullen u dan begeleiden in uw keuze. Als er geen vraag bij ons wordt neergelegd nemen wij aan dat u weet wat u aanschaft, nogmaals bij twijfelen altijd vragen, dit bespaard u ook uiteindelijk energie en eventueel geld.
Punt is dat de producten zakelijk zijn aangeschaft, zakelijk aankopen zijn uitgesloten van de "Wet koop op afstand", echter kijken wij ook per zakelijk aankoop of we producten we niet kunnen terug nemen op basis van Coulance, echter was uw bestelling zo exclusief en back-to-back, dat we aanvraag niet hebben gehonoreerd.
De directie
SiComputers