Gamingtotaal

Via de tweakers pricewatch uitgekomen bij Gamingtotaal als goedkoopste aanbieder voor zowel het toetsenbord, de muis en de muismat die ik op het oog had. Op basis van de reviews op tweakers enigszins voorzichtig toch de bestelling geplaatst gezien het grote prijsverschil met directe concurrenten.

De website is redelijk overzichtelijk en bestellen gaat relatief eenvoudig. Bijzonder is wel dat je zelf de vestiging aan dient te geven van waaruit je de levering zou willen ontvangen zonder dat zichtbaar is of deze specifieke vestiging de spullen op voorraad heeft die je wilt hebben. Het lijkt me dat dit tot eventuele vertraging zou kunnen leiden. Bij mij was dit echter niet het geval.

Daarnaast vind ik het jammer dat je een account aan moet maken om te kunnen bestellen, zeker gezien dit account weinig meerwaarde biedt, je kunt namelijk niet je facturen inzien of je T&T code ophalen via dit account.

Al met al een goede ervaring uiteindelijk met gamingtotaal en wat mij betreft dus een aanrader.

De wat mindere reviews die hier op tweakers worden gegeven over deze webshop hadden met name betrekking tot de verzending (niet op tijd, geen T&T).
Mijn bestelling is echter op tijd geleverd (had hem wel na 21:00 geplaatst en derhalve niet de spullen de volgende dag binnen, dit is echter ook niet geadverteerd).
Ook heb ik op de dag van levering een link met T&T van DPD ontvangen en kon derhalve de zending volgen tot aan aflevering.

Het enige minpunt t.a.v. verzending vind ik de keuze voor DPD die helaas niet tot aan de voordeur leveren (in geval van een appartementencomplex).

Scorekaart voor Gamingtotaal