Highflow is de webwinkel Waar ik al mijn spullen voor mijn Watergekoelde computer heb besteld een ik waar ik ook zal blijven bestellen Voor de volgende upgrade want dat hard tube
ziet er toch wel Veel strakker uit Dan een gewoon Slangetje in je pc kast maar ik dwaal nu teveel af Voor waar ik eigenlijk hier ben Ik ben hier om een review te schrijven over highflow de webwinkel waar ik een tijdje geleden spullen besteld maar er was een product niet op tijd leverbaar het zou ongeveer 3 a 5 dagen duren Maar dat zijn een paar weken geworden Maar in de tussentijd heb ik wel in constant Geweest met Natalie Van highflow Die me de afgelopen weken Goed Op de hoogte gehouden Over de stand van zaken en dat Straalt toch wel vertrouwen uit Die wij in deze tijd toch mogen verwachten Van een webwinkel Want ik sturen de een mailtje naar ze toe en kreeg binnen een uur al antwoord Over de stand van zaken Dus van mijn kant alleen maar Vol waardering naar Natalie van Highflow Die mij deze week een goed Op de hoogte gehouden Maar kan ook door blijven gaan met Lovende woorden maar nogmaals natalie Dankjewel dat je me goed op de hoogte hebt gehouden en jullie zullen mij zeker terugzien en jullie ze webwinkel voor toekomstige upgrades
met vriendelijke groeten iwan oost