4Launch

Het was gemakkelijk bestellen. Een PC met assemblage met OS (Windows). Algemeen: is er een waarborgfonds voor betalingen vooraf? Dit is onduidelijk maar WEL gewenst. U voelt hem al: via afuture dezelfde PC besteld en niet gekregen! Hoe gaan we dit oplossen beste internetshops?
Aanpassing na reactie 4LAunch:
Er wordt keurig door 4Launch gereageerd! (dat was ook mijn ervaring bij het onderdeel klantenservice).
Mijn vraag blijft: hoe wordt mijn vooruitbetaling beschermd tegen de gevolgen van een faillissement? Uitdaging voor deze branche die altijd vooruitbetaling verwacht!

Mooi geleverd via post.nl. Levering netjes aangekondigd door 4launch.

Op mails wordt keurig geantwoord. Geen verdere ervaring met de klantenservice..

Geachte klant,

Vervelend om te vernemen dat u hinder heeft ondervonden van het omvallen van een van onze concullega’s. 4Launch doet er echter alles aan om een grote speler te worden in de tech markt. Wij zien dan ook nog steeds groei, ondanks de moeilijke markt. Hierbij hebben wij een ongelofelijk sterk moederbedrijf in Infotheek, waardoor wij niet alleen de mogelijkheid hebben om te investeren, maar ook om krachtig in te kopen. Kortom u kunt alleen maar meer verwachten van 4Launch in de nabije toekomst.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch