Nadat ik de verschillende componenten had opgezocht op de site van Sicomputers stopte ik die in de winkelmand. Na betalen kreeg ik een bevestiging-email. Ondertussen telefonisch contact gehad en ben zeer tevreden. Je wordt goed geholpen en vragen worden beantwoord. Als laatste kreeg ik nog een e-mail wanneer ik mijn verzending kon verwachten en die bewuste zaterdag werd netjes mijn bestelling geleverd door PostNL
Goed op de hoogte gehouden door e-mails wanneer je bestelling wordt geleverd incl. als laatste de track & trace code van postNL zodat je zeker weet tussen welk tijdframe je je bestelling kunt verwachten.
Alles was keurig verpakt in 1 colli in stevige doos en al mijn producten waren in top conditie aangekomen zoals verwacht.
Kortom; ik raad Sicomputers zeker aan en zal zeker weer een bestelling doen wanneer ik weer iets nodig heb. Ook vanwege het feit dat de prijzen bij Sicomputers gunstig zijn t.o.v. andere aanbieders.
Mijn product werd in top conditie afgeleverd en was op schema zoals beloofd
KlantenserviceGoede klantenservice en telefonisch contact gehad en netjes e-mail gekregen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden omdat er een product uit Duitsland moest komen. Geheel tevreden.