Gsmweb.nl

Ongelooflijk slecht bedrijf met slechte klantenservice. Heb in september 2x een iphone 7 plus 128gb besteld met een T-mobile abonnement, keer op keer werd er gezegd dat het de volgende week binnen is. Er werd geadverteerd dat het voorradig is. Tot eind november heb ik gewacht en 1 iphone maar omgezet in cashback en werd geadviseerd om te wachten met de 2e. Heb tot 3e week gewacht en probeerde toen ook de 2e maar om te zetten in een cashback. Dit kon echter niet omdat de iphone verzonden was, kreeg ook steeds een betalingsherinnering. Had geluk omdat er niet genoeg geld op mijn rekening stond anders was de 800€ afgeschreven zonder dat er ook maar iets te krijgen. Er worden geen verzend bevestigingen gestuurd! Ik moest zelf achter aan gaan voor een onderzoek bij post.nl. Wacht tot op heden nog steeds op resultaat. Met nummerbehoud ging ook al van alles mis, kon via T-mobile klantenservice nog mijn nummer redden anders was dat ook weer mis. T-mobile service is gewoon top in vergelijking zo'n onkundig bedrijf. Zit dus al half jaar met abonnement zonder telefoon. Heb maar direct bij T-mobile besteld, werd super geholpen en binnen 2 weken Iphone binnen! Je kan niks annuleren bij Gsmweb.nl omdat ze je abonnement gelijk in laten gaan en dan pas je telefoon sturen. Nooit meer bij dit bedrijf bestellen!

Spullen worden gewoon in een bubblewrap verstuurd, zeer onprofessioneel. Als het pastte worden de telefoons gewoon via de brievenbus post verstuurd.

Zeer slecht te woord gestaan, keer op keer alles verschuiven en degene die erover gaat is er niet. Met alles moet je zelf er achter aan gaan.

Scorekaart voor Gsmweb.nl