bol

EDIT: de klantenservice heeft mij uiteindelijk toch goed geholpen en een passende oplossing gegeven.

Altijd kleine dingetjes gekocht bij bol.com, deze werden netjes geleverd op tijd.
Echter heb ik een paar dagen geleden een grotere bestelling gedaan van meerdere artikelen.
De meeste producten werden gewoon niet geleverd, ze hebben zelfs een lege envelop gestuurd!
Bol.com zegt zelf dat ze het hebben opgestuurd en willen het probleem dus niet oplossen.
Gewoonweg waardeloos!
Voor diegenen die denken dat bol.com een goede webwinkel is met een goede klantenservice hebben het mis, nadat ze je geld hebben willen ze het liefst zo snel mogelijk van je af...
Ik ben bang dat ik nu naar de geschillencommissie of zelfs naar de rechter moet om dit probleem op te lossen.
Voor wie hier geen behoefte aan heeft kan beter ergens anders kopen, daarnaast is bol.com meestal ook nog eens een paar euro duurder dan andere webwinkels maar ze bieden geen enkele andere extra service.

De pakketten worden op zich snel en op tijd geleverd alleen is het dus mogelijk zoals in mijn geval dat ze gewoonweg producten niet leveren maar wel als geleverd declareren.
De lege envelop die ik had ontvangen had een product van meer dan €600.- in moeten zitten! wie verstuurd er nou zo iets duurs in een ( onverzekerde ) envelop? bol.com dus.

De klantenservice is in eerste instantie behulpzaam en zeggen het te willen onderzoeken en het op te lossen, maar uiteindelijk blijven ze erbij dat ze het verstuurd hebben en reageren ze gewoon helemaal niet meer.

Beste JohanNL,

Wat ontzettend vervelend dat er met de genoemde bestelling iets mis is gegaan. aan jouw profielnaam kan ik je account niet vinden. Als je contact nog op prijs stelt, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer naar dit bericht.

Jolanda

Scorekaart voor bol