WD harde schijf gevonden via Pricewatch. Whinkel gekozen vanwege 1. Voorraadstatus (schijf leek op voorraad) 2. 'Voor 21:00 uur besteld − morgen in huis'. Bestelling en betaling verliepen zonder problemen, maar uiteindelijk is de bestelling niet geleverd (zie hieronder).
De voorraadinformatie en leveringsbeloften: 'Supersnelle levering' en 'Voor 21:00 uur besteld − morgen in huis' , van Whinkel kloppen niet. Na annulering duurt het meer dan twee weken voordat je je geld terughebt.
Anderen hebben deze ervaring ook.
Ik zal niet nog eens een bestelling bij deze webwinkel plaatsen.
De schijf is uiteindelijk helemaal niet geleverd. De dag nadat de bestelling geplaatst is, werd er in een kort telefoongesprek meegedeeld dat de bestelling een dag later geleverd zou worden. Een dag later was de schijf er nog niet en heb ik een E-mail gestuurd naar de klantenservice. Hier is niet op gereageerd. Weer een dag later, 18 maart, gebeld met de klantenservice. De schijf zou pas op 27 maart, twee weken na de besteldatum, verzonden gaan worden.
Daarop verzocht om de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten.
Op mijn eerste E-mail is niet gereageerd. Pas na zelf gebeld te hebben kreeg ik de informatie dat de schijf pas na 2 weken verzonden zou kunnen worden. Na annulering wordt toegezegd dat het betaalde bedrage binnen 14 dagen (waarom?) teruggestort zou worden. Op de een-na-laatste dag van deze termijn heb ik een herinnering per E-mail gestuurd. Hier is op gereageerd door te bevestigen dat er een opdracht tot betaling aan Multisafepay gegeven is. Twee weken na de toezegging van de klantenservice, was het geld echter nog niet op mijn rekening teruggestort.
Behalve het telefoontje dat de bestelling een dag later geleverd zou worden is alle verstrekte informatie alleen maar reactief geweest. Kennelijk is het beleid om zo lang mogelijk te wachten met het terugstorten van aankoopbedragen.
Op 3 april is het aankoop bedrag teruggestort.