Afuture

Stond 2-3 dagen bij een kast. na 5 dagen toch gebeld en werd gezegt dat het bij de leverancier niet meer leverbaar was en bij een nieuwe leverancier was gekocht en dat deze eind volgende week binnen was. Nu weer een week gewacht weer niks binnen dus weer bellen en wordt gezegt dat ze niks over de levertijd weten. (had meerdere dingen gekocht maar moes nog wachten op de kast voordat alles verzonden kon worden) Dus uiteindelijk maar uit mijn order gehaald zodat ik hem ergens anders kon kopen en de rest binnen kreeg. Wel de dag daarna de rest binnen gekregen en ook mijn kast (ergens anders dus gekocht). Maar omdat ik natuurlijk al wel bij afuture voor mijn kast had betaalt zou ik mijn geld binnen 14 dagen binnenkrijgen. het is nu 15 dagen en ga toch meer weer bellen want ik heb nog niet mijn geld terug.

als je ze belt ben je snel aan de beurt en wordt met een aardige stem geholpen.

Scorekaart voor Afuture